Zoomlion T7020-12H toronydaru a szlovén fővárosban

Szlovéniában az építőipari beruházásokat komolyan veszik – nagyon komolyan. Egy éven át tartó egyezkedést igényelt ugyan, de a #ZOOMLION kitartó maradt, és termékeinek kiemelkedő teljesítményét bizonygatva, lassanként elnyerte a helyi tisztviselők bizalmát. Nemrég meg is érkeztek az első Szlovéniába exportált ZOOMLION toronydaruk a fővárosba, Ljubljanába, ahol egy új lakóépület megvalósítási projekt során kerülnek majd bevetésre.

A T7020-12H típus a ZOOMLION toronydaru flottájának az éllovasa. A német Jost vállalat lapostetős technológiáját kölcsönző daru minimális rezgés mellett egyenletes emelést biztosít és rendkívül megbízható. Egyszerre akár 12 tonna emelésére képes, a gém végén 2 tonna ellensúllyal, rúdacélok vagy előre gyártott épületelemek egyszerű mozgatásához.

A Zoomlion a T7020-12H toronydarut éppen a világjárvány közepette szállította le Szlovéniába.

„Az elmúlt időszakban a Zoomlion és a CIFA azon dolgozott, hogy vállalatunk szállíthassa jelenlegi legfejlettebb T7020-12H típusú toronydaruját az egyik legnagyobb szlovén gépkölcsönző számára.

A T7020-12H toronydaruk szállítása Olaszországból történt, a járvány miatti szigorú lezárások idején. Mindezek ellenére a Zoomlion és a CIFA folytatta együttműködését és az érintett felekkel való aktív egyeztetéseknek köszönhetően a Zoomlion megkapta a  szállítási engedélyt.” mesélte a Zoomlion európai részlegénél dolgozó Li Zongshan.  

„A helyszíni átszállítások és telepítések során szigorú ellenőrzés alatt tartottuk a személyzet létszámát, és mindenki számára biztosítottuk a megfelelő egészségügyi védőfelszereléseket, továbbá kértük Őket, hogy tartsanak egymástól távolságot.” mondta Andrea, a Zoomlion és CIFA Europe toronydaru tranzakciójáért felelős területi vezető.

„A projektben érintett T7020-12H toronydaruk a Zoomlion első Szlovéniába exportált termékei,” tette hozzá Li Zongshan. Az utóbbi években egyre virágzik az európai toronydaru üzletág. Az európai felső kategóriás toronydaru piacágból való részesedés megszerzéséért, a Zoomlion 2019-ben létrehozta CIFA Europe vállalatot és kivívta az európai üzletfelek elismerését.”

A német JOST vállalat lapostetős technológiájának és a teljes frekvenciaátalakítást megvalósító három fő gépezet alkalmazásával gyártott T7020-12H toronydaru egy rendkívül intelligens kis-, és közép méretű, lapostetős toronydaru, mely a Zoomlion vezető termékeként kimagasló üzemi stabilitással és megbízhatósággal jellemezhető. A berendezés maximális emelési teherbírása 12 tonna, a darukar végén 2 tonna ellensúly terheléssel, ami tökéletesen kielégíti a lakóépületek építése során használt rúdacélok és előre gyártott épületelemek emelési igényeit.